Aurutriikraua tutvustus

- 2021-08-12-

Aurutriikraudon tööriist riiete ja kangaste tasandamiseks ning selle võimsus jääb üldjuhul 300-1000W vahele. Selle tüübid võib jagada: tavaline tüüp, temperatuuri reguleerimise tüüp, aurupihusti tüüp ja nii edasi. Tavalised aurutriikrauad on ehituselt lihtsad, madala hinnaga ning neid on mugav valmistada ja hooldada.

Temperatuuri reguleerivaurutriikraudsaab automaatselt reguleerida temperatuuri vahemikus 60-250 ° C ja automaatselt katkestada toiteallika. Seda saab triikida sobival temperatuuril vastavalt erinevatele rõivamaterjalidele, mis on energiasäästlikum kui tavatüüp. Aurupihustustüüpi aurutriikraud ei täida mitte ainult temperatuuri reguleerimise funktsiooni, vaid võib ka auru tekitada ning mõned on varustatud ka pihustusseadmega, mis välistab käsitsi veepihustamise probleemid ning riided niisutatakse ühtlasemalt ja triikimine. efekt on parem.

Puhastusseade, mis kasutab riiete triikimiseks elektrikütet. See on tänapäeva peredes üks asendamatuid elektriseadmeid. See on tööriist riiete ja kangaste tasandamiseks. Võimsus jääb üldjuhul 300-1000W vahele. Selle tüübid võib jagada: tavatüüp, temperatuuri reguleeriv tüüp, aurutüüp, puhas pihustustüüp jne. Aurutriikrauad valmistatakse elektrivoolu termilise efekti abil ja neid kasutatakse riiete triikimiseks. 1882. aastal H.W. Sealy sai esimese patendi aurutriikraua jaoks. 20. sajandi alguses toodi turule ameeriklase E. Richardsoni leiutatud aurutriikraud, mis võeti vastu. Theaurutriikraudon lihtsa struktuuriga, kergesti valmistatav ja mugav kasutada, seega areneb see kiiresti. Minu riigis toodetakse ja kasutatakse sagedamini kahte tüüpi aurutriikrauke – tavalist tüüpi ja tavalisi temperatuuri reguleerivaid triikraudu.Aurutriikrauadon ilmunud ka uutes sortides, nagu joatüüp, pihustustüüp, konstantse temperatuuri tüüp ja elektrolüütiline aurutüüp. Suure võimsusega, kerge kaal, automaatne temperatuuri reguleerimine, auru sissepritse või pihustamine ning kauni välimuse poole püüdlemine on uue põlvkonna aurutriikraudade arengusuund.